Start | Färgelanda Buss/Snö-vit Resor | Våra bussar | Resevillkor | Kontakta | Mina bokningar | Katalog | Boka
Resor i Sverige
Shoppingresor
Skidresor - Alpint
» Cortina d’Ampezzo
» Moena/Vigo di Fassa - med Canazei
Skidresor - Längd
Gruppresor
Praktisk information
Moena/Vigo di Fassa - med Canazei

Sella Ronda är bara början…
Sedan länge är Val di Fassa, med rätta, en välkänd dal för oss svenskar. Här går ett av världens mest kända långlopp, Marcialonga, av stapeln, och i närheten ligger det berömda Sella Ronda. Men med den levande och mysiga småstaden Moena, eller den välbelägna orten Vigo di Fassa som utgångspunkt finns mycket mer att upptäcka. Se själva!

Superskidåkning
Superski Dolomiti – superskidåkning i Dolomiterna väntar! Från Moena tar man sig lätt till det mest närliggande skidområdet, Lusia, med frekventa skidbussar. Och från vårt hotell i Vigo di Fassa tar man sig enkelt direkt upp i skidområdet Ciampedie via liftstationen några meter bort. Men framförallt ska vi pröva något av det bästa trakten har att erbjuda i skidväg! På bekvämt transferavstånd väntar en handfull riktigt fina skidorter: Latemar/Obereggen, San Pellegrino och Canazei för att nämna några. Canazei, som är det största skidområdet, erbjuder varierad skid-åkning, men mestadels i en härlig blå-röd blandning. Här finns också vidare anslutning upp till Marmolada, som med sina 3240 m ö h bjuder på den högst belägna skidåkningen i Dolomiterna.

Härliga vyer och fantastiska pister!
Från Canazei kan man dessutom ta sig vidare in i bergsmassivet Gruppo Sella. Det är här man kan göra den berömda rundturen ”Sella Ronda” på skidor runt bergen. För en medelgod åkare tar denna runda en dag i lagom tempo, där man passerar flera vackra dalar och skidorter på vägen. En trevlig utflykt som passar de allra flesta åkare!

Italienskt gemyt på hög nivå
Båda våra destinationer, Moena och Vigo di Fassa, är belägna i Fassa-dalen. Den förhållandevis höga höjden bidrar till att det är stabilt vädermässigt, och här får vi utmärkta förutsättningar för både snö och sol! Den inbjudande turistorten Moena har ett stort utbud för sina besökare, oavsett om det gäller shopping, restauranger eller kvällsnöjen. Kultursätet Vigo di Fassa är en något mindre ort och har därmed ett något mindre utbud, men fortfarande stort nog för att tillfredställa de flesta. Dessutom brukar närheten till liften här uppskattas.

Öppna katalogsidorna för Moena/Vigo di Fassa 2018 som pdf

För vidare information, klicka på någon av följande länkar:

Hotel La Campagnola
Hotel Rosa - Vigo di Fassa
Hotel Deville
Dagsprogram »   
Särskilda resevillkor - Moena »   
Tidtabell »   
Fakta Moena »   
Liftkort »   
I priset ingår »   
Aktuella resor till Moena/Vigo di Fassa - med Canazei:  
 
Resa   Hotell
Pris
dagar
platser
Boka
2019-01-23bussHotel La Campagnola **
SEK 6 995
7 dagar
>8
 
Avresa fr o m:
 
Webbaserat bokningssystem och internetsystem för researrangörer. Boka resor effektivt på internet.
  Telefon 0528-10601 | Fax 0528-71573 | Centrumvägen 19 | SE-458 30 Färgelanda  © 2018