Start | Färgelanda Buss/Snö-vit Resor | Våra bussar | Resevillkor | Kontakta | Mina bokningar | Katalog | Boka
Resor i Sverige
Shoppingresor
Skidresor - Alpint
Skidresor - Längd
Gruppresor
Praktisk information
» Bokning & Betalning
» Innan avresa
» Bussar
» Hotell
» Övrig information
BOKNING & BETALNING
 
Anmälan och betalning
Du kan boka din resa via telefon 0528-10601 eller direkt på vår hemsida www.snovitresor.com. När bokningen är registrerad skickar vi en bokningsbekräftelse till den e-post/postadress som angivits vid bokningen. På bokningsbekräftelsen finns all information om vad som bokats samt även anvisningar gällande betalningen. Anmälningsavgiften betalas inom 10 dagar från bokningsdatum. Anmälningsavgiftens storlek varierar beroende av resans längd och karaktär. Slutlikvid ska vara Färgelanda Buss/Snö-vit Resor tillhanda senast 30 dagar före avresan om inte annat anges i resans särskilda resevillkor. All betalning skall göras till vårt BG 5620-8275.

Avbokning och avbeställningsskydd
Om du tvingas avboka din resa så ska detta ske snarast möjligt och innan resan eller bokat anslutningsarrangemang påbörjats till Färgelanda Buss/Snö-vit Resors kontor, telefon 0528-106 01, eller vid sena avbokningar vår jourtelefon, 073-98 106 01. För vad som gäller vid avbokning av resor, var god se "Allmänna och särskilda villkor för paketresor".
 Kostnaden för Färgelanda Buss/Snö-vit Resors frivilliga avbeställningsskydd varierar beroende av resans karaktär och längd. Avbeställningsskyddet kan endast tecknas vid beställning av resan och kan ej avbokas. Om du eller någon nära anhörig skulle bli sjuk före avresan är du skyddad från avbeställningskostnader mot uppvisande av läkarintyg, med undan­tag för en expeditionsavgift på 200 kr per person och kostnaden för avbeställningsskyddet.

Öppet köp
Om du beställer din resa tidigt har du större möjlighet att få den resan du helst vill ha. Du har sedan 10 dagar på dig att byta resan eller att avbeställa den utan att det kostar något. En förutsättning är att avbeställningen görs senast 30 dagar före avresan.
 
Sista-minuten-resor
Det är alltid priset vid bokningstillfället som gäller. Oftast är det mest fördelaktigt att boka sin resa tidigt för att kunna dra nytta av de låga priserna vid katalogintroduktionen. Om man har is i magen kan man vänta och se om det blir några platser över som man kan boka billigt i sista minuten, men då riskerar man att inte få just den resan som man vill ha.

För närvarande finns det inga tillgängliga resor till Bokning & Betalning.

Webbaserat bokningssystem och internetsystem för researrangörer. Boka resor effektivt på internet.
  Telefon 0528-10601 | Fax 0528-71573 | Centrumvägen 19 | SE-458 30 Färgelanda  © 2018